Kinkku-quesadillat

Kinkku-quesadillat

4 annosta   n. 15 min 

Illanistujaisten maistuvat quesadillat valmistuvat nopeasti ja näppärästi rieskoista. Halutessasi voit korvata reseptin kinkun vaikkapa muilla leikkeleillä ja tuunata omat quesadillasi!

Valmistusohje

(n. 15 min)

Voitele perunarieskat tomaatti-basilikatuorejuustolla. Laita neljälle rieskalle kinkkuviipaleet, juustoraastetta ja paloitellut kirsikkatomaatit. Nosta päälle toinen rieska. Paista öljyssä kuumassa parilapannussa tai paistinpannussa molemmin puolin. Tarjoile quesadilloja vaikkapa illanistujaisissa, ateriana salaatin kera tai nauti pikaisena välipalana.

Ainekset 

(4 annosta)
  • 8 viipaletta HK Kultapaahdettu Murea kinkku
  • 2 rkl öljyä paistamiseen
  • 8 kpl perunarieskoja
  • 100 g tomaatti-basilika tuorejuustoa
  • 4 rkl juustoraastetta
  • 4 kpl kirsikkatomaatteja
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.