Kinkkumakkara-patonki

Kinkkumakkara-patonki

1 annosta   n. 5 min 

Täytetty patonki on ihana eväs tai maistuva iltapala. Kääri kelmuun, folioon tai leivinpaperiin ja sujauta mukaan laukkuusi.

Valmistusohje

(n. 5 min)

Halkaise puolikas patonki ja voitele palat sulatejuustolla. Laita alimmalle patonkiviipaleelle muutama salaatinlehti ja juustoa. Käännä kinkkumakkarat rulliksi tai ruusukkeiksi päälle. Asettele päälle herneenversoja ja puolitettuja miniluumutomaatteja ja lisää toinen puoli patongista hatuksi. Nauti!

Ainekset 

(1 annosta)

6 viipaletta HK Lihaisa Kinkkumakkara 250 g

  • puolikas patonki 
  • 1-2 rkl sulatejuustoa 
  • muutama salaatinlehti 
  • 1-2 viipaletta kermajuustoa tai muuta juustoa 
  • herneenversoja
  • 2-3 miniluumutomaattia
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.