Kinkkupasta

Kinkkupasta

2 annosta   n. 15 min 

Maistuva arkiruoka valmistuu helposti ja nopeasti kinkusta ja pastasta. Kermainen pastakastike on koko perheen suosikki!

Valmistusohje

(n. 15 min)

Mittaa vesi kattilaan ja keitä pasta suolalla maustetussa vedessä ja valuta. Suikaloi kinkut. Kuumenna öljy pannulla. Kuullota sipulilohkoja ja paprikasuikaleita hetki. Lisää paprika-chilituorejuusto ja kerma, kiehauta. Lisää kinkkusuikaleet, mausta ja kuumenna. Tarjoa kinkkukastike valutetun pastan kanssa.

Ainekset 

(2 annosta)

1 pkt HK Kultapaahdettu Murea kinkku 180 g

  • 1 l vettä 
  • 1 tl suolaa 
  • n. 150 g farfallea tai muuta pastaa 
  • 1 rkl öljyä 
  • 1-2 sipulia lohkoina 
  • 1 oranssi paprika suikaleina 
  • 200 g paprika-chilituorejuustoa 
  • 1 dl kermaa 
  • Chili Explosion -mausteseosta tai muuta chilipohjaista mausteseosta
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.