Kinkkupasta

Maistuva arkiruoka valmistuu helposti ja nopeasti kinkusta ja pastasta. Kermainen pastakastike on koko perheen suosikki!
Kinkkupasta
Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.
Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään
- 1 pkt HK Kultapaahdettu Murea kinkku
- 1 l vettä
- 1 tl suolaa
- 200 g pastaa esim. farfalle
- 1 rkl öljyä
- 2 kpl sipulia lohkoina
- 1 kpl oranssia paprikaa
- 200 g tuorejuustoa paprika-chili
- 1 dl kermaa
- 1 tl chilimausteseosta esim. Chili Explosion
Valmistusohje
Mittaa vesi kattilaan ja keitä pasta suolalla maustetussa vedessä ja valuta. Suikaloi kinkut. Kuumenna öljy pannulla. Kuullota sipulilohkoja ja paprikasuikaleita hetki. Lisää paprika-chilituorejuusto ja kerma, kiehauta. Lisää kinkkusuikaleet, mausta ja kuumenna. Tarjoa kinkkukastike valutetun pastan kanssa.
Suosittelemme seuraavaksi
Reseptihaku
