Kinkun kastike paistoliemestä

Kinkun kastike paistoliemestä

4-6 annosta   n. 10 min  Gluteeniton

Perinteisen kinkun kastikkeen pohjana toimii kinkun paistoliemi. Lisämakua kastike saa omenasoseesta, kuohukermasta ja sinapista. Helppoa ja herkullista!

Valmistusohje

(n. 10 min)

Kuumenna kinkusta sen paiston aikana syntynyt liemi, kerma ja omenasose kattilassa. Sekoita Maizena pieneen vesitilkkaan ja kaada kastikkeen joukkoon koko ajan sekoittaen. Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti ja mausta lopuksi sinapilla.

Katso ohjeet kinkun paistoon

Ainekset 

(4-6 annosta)
  • 3 dl kinkun paistolientä
  • 3 dl kuohukermaa
  • 1 dl omenasosetta
  • 2 rkl Maizenaa
  • 2 rkl sinappia
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.