Kinkun sulattaminen

Kinkun sulattaminen

annosta  

Kinkku on syytä hankkia ajoissa, sillä esimerkiksi ison kinkun sulatus kestää jääkaappilämpötilassa 3 - 5 päivää. Kinkku tulee sulattaa jääkaapissa tai muussa kylmässä tilassa. Huoneenlämmössä kinkku sulaa liian nopeasti ja jää helposti sisältä jäiseksi. Noin kuuden kilon kinkun sulattaminen jääkaapissa tai kylmiössä kestää 2 - 3 vuorokautta. Kinkku on hyvä ottaa kuitenkin huoneenlämpöön riittävän ajoissa ennen paistamista. Tarkista kinkun sisälämpö käyttämällä paistomittaria. Kinkku on valmis uuniin, kun sisälämpötila on noin kymmenen astetta.


Lue lisää
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.