Kiuasnakit

Kiuasnakit

2 annosta   n. 35 min  Laktoositon Gluteeniton

Kaikki lienee kokeilleet kypsentää kiukaalla makkaraa, mutta kuinka lienee nakkien laita. Mainion höyrynakin saat, kun laitat folioon tai kiuaspussiin nakkien kaveriksi nokareen voita sekä lorauksen olutta.

Valmistusohje

(n. 35 min)

Avaa olut ja hörppää puoli pullollista. Taittele foliosta kaksi kerroksinen riittävän kokoinen ”pakkaus” ja asettele nakit keskelle. Kuutioi voi. Ripottele voikuutiot ja valkosipuliviipaleet nakkien päälle. Kaada lopuksi mukaan loppu olut ja sulje pakkaus tiiviisti.

Asettele paketti kuumien kiuaskivien päälle ja aloita vimmattu saunominen. Nakit ovat valmiita noin 30 minuutin kuluttua kiukaan kuumuudesta riippuen.

Ainekset 

(2 annosta)

1 pkt HK Aito Nakki 420 g

50 g voita
2 valkosipulin kynttä
1 pullo kylmää olutta

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.