
Kookoksinen tomaattipossu
Nopeasti kypsyvä ja erittäin murea porsaan sisäfilee tarjotaan tomaatilta ja kookokselta maistuvassa kastikkeessa. Kookos antaa miedon mutta upean maun tälle ruoalle, jota kannattaa ehdottomasti kokeilla.
Valmistusohje
(n. 30 min)Poista lihasta kalvot ja leikkaa filee muutaman sentin levyisiksi viipaleiksi. Paista molemmin puolin kuumassa pannussa rasvassa. Lisää joukkoon silputtu sipuli, sekä mausteet käännellen. Lisää säilötyt kirsikkatomaatit liemineen, sekä kookosmaito (tai kookosjauhe ja vesi). Anna kiehua miedolla lämmöllä hiljalleen muutamien minuuttien ajan, kunnes liha tuntuu kypsältä. Silppua pinnalle reilusti tuoretta korianteria. Tarjoa perunan tai riisin kanssa
Ainekset
(4 annosta)1 pkt HK Viljaporsaan sisäfilee maustamaton n. 550 g
- rasvaa paistamiseen
- 1 sipuli silppuna
- 1/4-1/2 tl garam masala-mausteseosta
- suolaa tarvittaessa
- 1 prk säilöttyjä kirsikkatomaatteja
- 2 dl kookosmaitoa (vaihtoehtoisesti 1/2 dl kookosjauhetta+1 1/2 dl vettä)
- tuoretta korianteria
