Kookoksinen tomaattipossu

Kookoksinen tomaattipossu

Nopeasti kypsyvä ja erittäin murea porsaan sisäfilee tarjotaan tomaatilta ja kookokselta maistuvassa kastikkeessa. Kookos antaa miedon mutta upean maun tälle ruoalle, jota kannattaa ehdottomasti kokeilla.

Kookoksinen tomaattipossu

Arvostele resepti
15 arvostelua
4 annosta | Valmistusaika: n. 30 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 kpl HK Viljaporsaan sisäfilee maustamaton
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 1 kpl sipulia silppuna
  • 0.5 tl garam masalaa
  • 0.5 tl suolaa
  • 1 prk säilöttyjä kirsikkatomaatteja
  • 2 dl kookosmaitoa
  • 2 rkl tuoretta korianteria hienonnettuna

Valmistusohje

Poista lihasta kalvot ja leikkaa filee muutaman sentin levyisiksi viipaleiksi. Paista molemmin puolin kuumassa pannussa rasvassa. Lisää joukkoon silputtu sipuli, sekä mausteet käännellen. Lisää säilötyt kirsikkatomaatit liemineen, sekä kookosmaito (tai kookosjauhe ja vesi). Anna kiehua miedolla lämmöllä hiljalleen muutamien minuuttien ajan, kunnes liha tuntuu kypsältä. Silppua pinnalle reilusti tuoretta korianteria. Tarjoa perunan tai riisin kanssa

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.