Kookoksinen tomaattipossu

Kookoksinen tomaattipossu

4 annosta   n. 30 min  Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Nopeasti kypsyvä ja erittäin murea porsaan sisäfilee tarjotaan tomaatilta ja kookokselta maistuvassa kastikkeessa. Kookos antaa miedon mutta upean maun tälle ruoalle, jota kannattaa ehdottomasti kokeilla.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Poista lihasta kalvot ja leikkaa filee muutaman sentin levyisiksi viipaleiksi. Paista molemmin puolin kuumassa pannussa rasvassa. Lisää joukkoon silputtu sipuli, sekä mausteet käännellen. Lisää säilötyt kirsikkatomaatit liemineen, sekä kookosmaito (tai kookosjauhe ja vesi). Anna kiehua miedolla lämmöllä hiljalleen muutamien minuuttien ajan, kunnes liha tuntuu kypsältä. Silppua pinnalle reilusti tuoretta korianteria. Tarjoa perunan tai riisin kanssa

Ainekset 

(4 annosta)
  • 1 kpl HK Viljaporsaan sisäfilee maustamaton
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 1 kpl sipulia silppuna
  • 0.5 tl garam masalaa
  • 0.5 tl suolaa
  • 1 prk säilöttyjä kirsikkatomaatteja
  • 2 dl kookosmaitoa
  • 2 rkl tuoretta korianteria hienonnettuna
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.