Korea rub kassler ja asian slaw

Korea rub kassler ja asian slaw

HK Rypsiporsas® Korea rub kassler on helppoa tapa tehdä makumatka eksoottiseen Aasiaan. Rypsiporsas® kasslerista valmistettu inkiväärillä ja valkosipulilla maustettu pihvi on takuuvarmasti mureaa ja kyytipoikana tarjoiltava aasialainen punakaali slaw sinetöi makumatkan. HK Rypsiporsas® Korea rub kasslerpihvit ovat täydellisiä grillattuna, joten tässäpä oiva vinkki Juhannuksen grillibileisiin.

Korea rub kassler ja asian slaw

Arvostele resepti
Ei arvosteluja
4 annosta | Valmistusaika: n. 30 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

4 kpl (1 pkt) HK Rypsiporsas® Korea Rub kasslerpihvit,
500 g punakaalia
1 omena
1 porkkana
1 varsi kevätsipulia
1 rkl minttua hienonnettuna
1 rkl korianteria hienonnettua
1 kpl punaista mietoa chiliä
2 rkl cashewpähkinöitä pilkottuna

Kastike:
1 sitruunan mehu
3 rkl soijakastiketta
1 rkl paahdettua seesamiöljyä
1 rkl oliiviöljyä

Valmistusohje

Valmista Asian slaw: Pilko kaali, porkkana, kevätsipuli ja porkkana
ohuiksi suikaleiksi. Hienonna yrtit ja leikkaa chili renkaiksi.
Sekoita kastikeainekset keskenään.
Sekoita kulhossa kastike, vihannekset ja omena keskenään.
Lisää pähkinät. Anna maustua jääkaapissa vähintään 2 tuntia tai
mielellään jopa yön yli.
Valmista pihvit: Grillaa tai paista Rub-maustetut pihvit tilkassa öljyä
kohtalaisella lämmöllä n. 2–4 min.

Kokeile myös valmista HK Korean kaalisalaattia.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.