Korea Rub possun fileepihvit, neulapapuja ja tummaa seesamikastiketta

Korea Rub possun fileepihvit, neulapapuja ja tummaa seesamikastiketta

Inkivääri ja ripaus valkosipulia tuovat korealaisen twistin tähän HK Rypsiporsas® Korea Rub Fileepihviin. Tumma seesamikastike sekä raikkaat pikkelöidyt kesävihannekset kruunaavat kokonaisuuden.

Korea Rub possun fileepihvit, neulapapuja ja tummaa seesamikastiketta

Arvostele resepti
1 arvostelu
4 annosta | Valmistusaika: n. 20 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

1 rasia HK Rypsiporsas® Korea Rub fileepihvejä
200g keltaisia tai vihreitä neulapapuja
100g voita
1 tl suolaa
200g pikkelöityjä kesävihanneksia

Tumma seesamikastike:
1 purkki/2dl HK Punaviinikastiketta tai HK Demi Glace kastikepohjaa
1 rkl riisiviinietikkaa
2 tl seesamiöljyä
1 tl sokeria
1 tl seesaminsiemeniä

Valmistusohje

Grillaa Korea Rub fileepihvit grillissä keskilämmöllä noin 3 minuuttia per puoli ja jätä vetäytymään muutamaksi minuutiksi.
Laita voi, suola ja puoli litraa vettä kattilaan ja kiehauta.
Lisää kiehuvaan voi-vesi seokseen pavut ja anna kiehua noin 2 minuuttia kunnes pavut ovat napakan kypsiä.

Tumma seesamikastike:

Paahda seesaminsiemenet kattilassa kunnes ne alkavat tuoksua paahteisille.
Lisää riisiviinietikka ja kiehauta.
Kaada HK Punaviinikastike sekaan ja anna hetki kevyesti kiehua.
Sekoita joukkoon seesamiöljy ja sokeri.

 

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.