Korealaista paistettua possua, kananmunaa ja nuudelia

Korealaista paistettua possua, kananmunaa ja nuudelia

4-6 annosta   n. 30 min  Laktoositon

Tässä on ratkaisu tulisen ruoan himoon. Korealainen bulgogi tarjoillaan tässä reseptissä tulisten gochujangnuudeleiden kera.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Paista fileesuikaleet nopeasti kuumalla pannulla. Lisää maustepussi 1 sisältö sekä tilkka vettä, jotta mausteet sekoittuvat lihaan paremmin. Siirrä pannu pois liedeltä ja sekoita mukaan maustepussi 2 (seesaminsiemenet).

Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta suurin osa vedestä pois ja sekoita mukaan gochujang, sweet chili, soija sekä riisiviinietikka.

Tarjoa bulgogi fileesuikaleet tulisen nuudelin sekä keitetyn kananmunan kera.

Ainekset 

(4-6 annosta)

2 pkt HK Rypsiporsas® Korean Bulgogi nopea fileesuikale

3 pkt ramen nuudelia
3 rkl dl gochujangtahnaa
½ dl soijaa
½ dl sweet chili -kastiketta
2 rkl riisiviinietikkaa
4 puolikovaksi keitettyä kananmunaa

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.