Korealaista paistettua possua, kananmunaa ja nuudelia

Korealaista paistettua possua, kananmunaa ja nuudelia

2-3 annosta   n. 30 min  Laktoositon

Tässä on ratkaisu tulisen ruoan himoon. Nopea korealainen bulgogi tarjoillaan tässä reseptissä tulisten gochujangnuudeleiden kera.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Paista fileesuikaleet nopeasti kuumalla pannulla. Lisää mukaan bulgogi-kastike ja kuumenna kiehuvaksi. Pidä kuumana.

Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta suurin osa vedestä pois ja sekoita mukaan gochujang, sweet chili, soija sekä riisiviinietikka.

Tarjoa bulgogi fileesuikaleet tulisen nuudelin sekä keitetyn kananmunan kera. Viimeistele annos hienonnetulla korianterilla.

Ainekset 

(2-3 annosta)

1 pkt HK Viljaporsaan lihasuikale maustamaton 400 g

1 dl valmista bulgogi-kastiketta
1/2 ruukkua korianteria

3 pkt ramen nuudelia
3 rkl dl gochujangtahnaa
½ dl soijaa
½ dl sweet chili -kastiketta
2 rkl riisiviinietikkaa
4 puolikovaksi keitettyä kananmunaa

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä