Korean BBQ possua

Korean BBQ possua

4 annosta   n. 2 h   Laktoositon Gluteeniton

Tämä grilliruoka saa herkullisen makunsa korealaisesta makumaailmasta. Pikkelöidyt vihannekset kannattaa tehdä jo edellisenä päivänä. 

Valmistusohje

(n. 2 h )

Valmista ensin liemi pikkelöidyille kasviksille kiehauttamalla ainekset keskenään. Kaada liemi kasvisten päälle astiaan ja anna marinoitua mielellään seuraavaan päivään.

Sekoita marinadin kaikki aineet sekaisiin sauvasekoittimella. Leikkaa lihasta poikkisyin niin ohuita siivuja kuin mahdollista, voit laittaa lihan hetkeksi pakastimeen jotta se kohmettuisi ja on näin helpompi leikata. Laita lihat pussiin ja kaada marinadi päälle. Marinoi yhdestä kahteen tuntia.

Kypsennä lihat tulikuumassa grillissä noin 30 sekuntia puoli. Tarjoile keitetyn riisin ja pikkelöityjen kasvisten kera, salaatinlehtiin käärittynä.

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Viljaporsaan fileepihvi maustamaton 600 g

Korealainen marinadi

  • 2 kevätisipulin vartta hienonnettuna
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 4 rkl soijaa
  • 1 tl seesamiöljyä 
  • 1 tl seesaminsiemeniä 
  • 1 rkl sokeria
  • 2 tl inkivääriä raastettuna

Helpot pikkelöidyt kasvikset

  • 2 porkkaan tikuiksi leikkattuna 
  • kourallinen retiisiä viipaloituna
  • 1 kurkku viipaloituna

Liemi

  • 0,5 dl etikkaa
  • 1 dl sokeria
  • 2 dl vettä
  • 1 rkl suolaa

 

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.