Kreikkalainen possupasta

Kreikkalainen possupasta

3-4 annosta   n. 30 min  Laktoositon

Tämä possupasta on täynnä Kreikan makuja. Gyros possusuikaleiden kaverina pastassa viihtyvät mm. fetajuusto, oliivit, pinjansiemenet ja minttu. Aikaakaan pastan valmistukseen ei kulu nimeksikään, joten tämä on täydellinen arkiruoka.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Puolita kirsikkatomaatit ja oliivit. Viipaloi valkosipulin kynnet sekä punasipuli ohuiksi viipaleiksi. Kuutioi aurinkokuivatut tomaatit.

Ruskista possusuikaleet kuumalla pannulla pienessä määrässä öljyä kauniin värisiksi. Lisää pannulle sipulit, oliivit ja aurinkokuivatut tomaatit. Jatka hetki ruskistamista.

Lisää mukaan fetajuusto ja pinjansiemenet. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja sekoita se lihan joukkoon. Silppua minttu ja mausta pasta mintulla, raastetulla sitruunan kuorella ja mehulla.

Tarjoa pasta raastetun parmesaanin ja laadukkaan oliiviöljyn kera.

Ainekset 

(3-4 annosta)

1 pkt HK Viljaporsaan Gyros nopea Fileesuikale 300 g

1 pkt/200 g kirsikkatomaatteja
100 g fetaa murustettuna
3 rkl oliiveja
1 punasipuli
2 valkosipulin kynttä
5 kpl aurinkokuivattuja tomaatteja
2 rkl paahdettuja pinjansiemeniä
1/3 ruukkua minttua
1 sitruunan mehu ja raastettu kuori
210 g pastaa
oliiviöljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä