Kreikkalainen possusalaatti

Kreikkalainen possusalaatti

3-4 annosta   n. 30 min  Laktoositon Gluteeniton

Gyros-possu ja kreikkalaisia makuja tulviva salaatti on oivallinen ruoka vaikkapa viikonlopun pitkälle lounaalle. Lasi valkkaria ei ole ollenkaan pahaksi tätä herkkua popsiessa.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Laita vinegretin ainekset kannelliseen purkkiin ja ravista huolellisesti.

Viipaloi tomaatti ja punasipuli ja levitä ne lautaselle. Kaada päälle hieman vinegrettiä ja jätä maustumaan.

Pieni perunat haarukkapaloiksi ja paahda pienessä määrässä rypsiöljyä kauniin kullankeltaisiksi. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.

Ruskista possusuikaleet kuumalla pannulla pienessä määrässä öljyä kauniin värisiksi.

Sekoita salaatti ja nauti gyros-possusuikaleiden ja hunaja-sitruunavinegretin kera.

Ainekset 

(3-4 annosta)

1 pkt HK Viljaporsaan Gyros nopea Fileesuikale 300 g

1 kerä Cosmopolitan-salaattia
1 punasipuli
4 kypsää perunaa
1 tomaatti
½ kurkku
kourallinen oliiveja
1/3 ruukkua minttua riivittynä

Hunaja-sitruunavinegretti:

1 dl rypsiöljyä
2 rkl juoksevaa hunajaa
1 sitruunan raastettu kuori ja mehu
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä