Kuninkaallisten pyttipannu

Kuninkaallisten pyttipannu

2-3 annosta   n. 30 min  Laktoositon Gluteeniton

Kun brittihovissa tarjoillaan spydäriä, se valmistetaan luonnollisestikin prinssinakeista. Prinssinakit vievätkin pyttipannun täysin uudelle tasolle, vaikka muuten perinteistä linjaa noudatteleekin.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Kuutioi perunat ja silppua sipuli sekä valkosipuli. Ruskista nakit voissa paistinpannulla. Lisää joukkoon perunat, sipulisilppu sekä valkosipuli. Jatka paistamista, kunnes perunat saavat kauniin värin. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.

Paista kananmunat toisella paistinpannulla pienessä määrässä rypsiöljyä. Jätä keltuaiset ehjiksi. Mausta suolalla.

Tarjoa pyttipannu paistetun kananmunan, ketsupin, sinapin ja suolakurkkujen kera.

Ainekset 

(2-3 annosta)

1 pkt HK Pikkuprinssi® 300 g

4-5 keitettyä perunaa (edelliseltä ruoalta jääneitä)
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
2 kananmunaa
suolaa
rouhittua mustapippuria

Lisäksi:

ketsuppia
sinappia
suolakurkkua

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.