Kylmäsavustettua possun fileetä ja tomaattia

Kylmäsavustettua possun fileetä ja tomaattia

4 annosta   n. 10 min  Laktoositon Gluteeniton

Tämä resepti on supersimppeli, mutta vaatii laadukkaat raaka-aineet. Valitse kylmäsavustetun possun fileen kaveriksi mahdollisimman kypsiä ja makeita tomaatteja, jotka tasapainottavat suolaista possua.

Valmistusohje

(n. 10 min)

Viipaloi tomaatit ja levitä viipaleet laakeaan tarjoiluastiaan. Pirskottele päälle oliiviöljyä ja sitruunamehua sekä raastettua sitruunankuorta. Ripottele pintaan suolaa, rouhittua mustapippuria ja minitimjamia. Asettele possun kylmäsavuviipaleet tomaattien päälle ja nauti esimerkiksi tuoreen leivän kera.

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Rypsiporsas® Gourmet Kylmäsavustettu filee 80 g

500 g erilaisia tomaatteja
½ rasia minitimjamia
laadukasta oliiviöljyä
½ sitruunan mehu ja raastettu kuori
suolaa
rouhittua mustapippuria

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä