Lämmin pekoni-punakaalihöystö

Lämmin pekoni-punakaalihöystö

4-6 annosta   n. 1 h 30 min  Laktoositon Gluteeniton

Lämmin kaalihöystö pekonilla on täydellinen yhdistelmä, jolla saa mukavaa vaihtelua pikkujoulun tai joulupöydän tarjoiluhin. Tarjoile joulupöydässä tai muun aterian herkullisena lisukkeena.

Valmistusohje

(n. 1 h 30 min)

Sulata pannulla voi. Kuori ja suikaloi punasipulit ja hienonna kuoritut valkosipulin kynnet. Kuullota sipulit pannulla pehmeiksi. Lisää joukkoon raakaruokosokeri ja punaviinietikka. Poista punakaalista kova kanta ja suikaloi kaali. Lisää kaalisuikaleet pannulle ja kuullota hetki. Kaada pannulle lihaliemi ja hauduta kaalia kannen alla noin 30 minuuttia.

Kuori omenat ja poista siemenkodat. Leikkaa omenat kuutioiksi ja lisää pannulle puolen tunnin hauduttamisen jälkeen. Jatka hauduttamista vielä noin 20 minuuttia. Leikkaa pekonisiivut pieniksi paloiksi ja paista kuivalla pannulla rapeaksi. Sekoita rapeaksi paistettu pekoni sekä karpalot kaalin joukkoon.

Mausta höystö mustapippurilla ja tarkista suola. Lisää lopuksi hienonnettua silolehtipersiljaa.

Ainekset 

(4-6 annosta)

1 pkt HK Amerikan Pekoni® Original 170 g

  • reilu nokare voita 
  • 2 punasipulia 
  • 2 valkosipulin kynttä 
  • 2 rkl raakaruokosokeria 
  • 3 rkl punaviinietikkaa 
  • 1 kerä (n. 800 g) punakaalia 
  • 2 dl lihalientä 
  • 3 makeaa omenaa 
  • 2 dl karpaloita 
  • mustapippuria myllystä 
  • suolaa 
  • hienonnettua silolehtipersiljaa 



Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.