Lämpimät voileivät

Lämpimät voileivät

Juustolla gratinoidut lämpimät voileivät sopivat hyvin kevyeksi lounaaksi tai ruokaisemmaksi välipalaksi. 

Lämpimät voileivät

Arvostele resepti
2 arvostelua
2 annosta | Valmistusaika: n. 30 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 pkt HK Rypsiporsas® Mureutettu pihvi 240g
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.25 tl mustapippuria myllystä
  • 1 dl sinileima emmental-raastetta
  • 2 kpl paahtoleipäviipaletta
  • 2 rkl majoneesia
  • 1 rkl sinappia
  • 50 g salaattia tai rukolaa
  • 1 dl marinoitua punasipulia

Marinointu punasipuli

  • 1 kpl punasipulia
  • 0.5 dl punaviinietikkaa
  • 0.5 dl öljyä
  • 0.5 dl sokeria
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.5 tl mustapippuria

Valmistusohje

Valmista marinoitu punasipuli etukäteen. Suikaloi sipuli ohuiksi suikaleiksi ja sekoita muut ainekset keskenään. Anna marinoitua jääkaapissa seuraavaan päivään ja valuta liemi pois.

Ruskista pihvit nopeasti kuumalla pannulla rypsiöljyssä. Nosta pihvit pannulta leikkuulaudalle ja viipaloi ne vinottain. Ripottele päälle juustoraaste ja gratinoi pihvit 250-asteisessa uunissa grillivastusta käyttäen noin 2-3 minuuttia, kunnes juusto alkaa ruskistua. Paahda leivät ja voitele ne majoneesilla ja sinapilla. Asettele salaatit leiville ja nosta gratinoituneet pihvit leipien päälle. Viimeistele marinoidulla punasipulilla.

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.