Lämpimät voileivät

Lämpimät voileivät

2 annosta   n. 30 min  Laktoositon

Juustolla gratinoidut lämpimät voileivät sopivat hyvin kevyeksi lounaaksi tai ruokaisemmaksi välipalaksi. 

Valmistusohje

(n. 30 min)

Valmista marinoitu punasipuli etukäteen. Suikaloi sipuli ohuiksi suikaleiksi ja sekoita muut ainekset keskenään. Anna marinoitua jääkaapissa seuraavaan päivään ja valuta liemi pois.

Ruskista pihvit nopeasti kuumalla pannulla rypsiöljyssä. Nosta pihvit pannulta leikkuulaudalle ja viipaloi ne vinottain. Ripottele päälle juustoraaste ja gratinoi pihvit 250-asteisessa uunissa grillivastusta käyttäen noin 2-3 minuuttia, kunnes juusto alkaa ruskistua. Paahda leivät ja voitele ne majoneesilla ja sinapilla. Asettele salaatit leiville ja nosta gratinoituneet pihvit leipien päälle. Viimeistele marinoidulla punasipulilla.

Ainekset 

(2 annosta)
  • 1 pkt HK Viljaporsaan fileepihvi maustamaton
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.25 tl mustapippuria myllystä
  • 1 dl sinileima emmental-raastetta
  • 2 kpl paahtoleipäviipaletta
  • 2 rkl majoneesia
  • 1 rkl sinappia
  • 50 g salaattia tai rukolaa
  • 1 dl marinoitua punasipulia

Marinointu punasipuli

  • 1 kpl punasipulia
  • 0.5 dl punaviinietikkaa
  • 0.5 dl öljyä
  • 0.5 dl sokeria
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.5 tl mustapippuria
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.