Läskisoosi porsaan kylkipalasta

Läskisoosi porsaan kylkipalasta

6-7 annosta   n. 1 h 15 min  Laktoositon

Maittava, perinteinen läskisoosi valmistuu porsaan kylkipalasta rauhallisesti hauduttamalla

Valmistusohje

(n. 1 h 15 min)

Leikkaa kyljestä noin 1 sentin paksuisia siivuja. Paista siivuja paistinpannussa miedolla lämmöllä niin, että niistä irtoaa rasvaa ja ne ruskistuvat kunnolla.

Ota kylkisiivut pois pannulta ja lisää sipulit. Paista sipuleita niin kauan, että ovat saaneet kauniin kullankeltaisen värin. Ota sipulit pois pannulta ja lisää pannulle vehnäjauho. Ruskista jauhoja niin kauan, että ovat kullanruskeita. Lisää joukkoon vesi koko ajan sekoittaen. Lisää lihat, sipuli ja suola pannulle ja keitä miedolla lämmöllä noin tunnin ajan. Tarkista maku.

Tarjoile keitettyjen perunoiden ja suolakurkkujen kanssa.

Ainekset 

(6-7 annosta)

Lisää tämän kaltaisia reseptejä

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.