Legendaarinen nakkimuki vol. 2

Legendaarinen nakkimuki vol. 2

2-4 annosta   n. 15 min  Laktoositon Gluteeniton

Keitetyt tai höyrytetyt nakin ovat ihan jees, mutta jotta pääset oikein kunnon tunnelmaan, on keitetyt nakit tarjoiltava klassisesta pahvimukista. Tarjoa lisukkeena ketsuppia, sinappia ja kurkkusalaattia sekä ruokajuomana ehtaa suomalaista lageria eli keppanaa.

Valmistusohje

(n. 15 min)

Kuumenna pari litraa vettä kiehuvaksi kattilassa. Lisää nakit veteen ja ota virta pois liedeltä. Anna nakkien olla kuumassa vedessä noin 5 minuuttia. Parhaan lopputuloksen saa, kun kattilasta kaataa lopuksi veden pois ja antaa nakkien olla siellä vielä hetken, jolloin nakkien pinta kuivahtaa. Lopputulos on täydellinen, kun nakki napsahtaa haukatessa.

Asettele nakit kuppeihin ja tarjoa ketsupin, sinapin ja kurkkusalaatin kera.

Ainekset 

(2-4 annosta)

1 pkt HK Aitonakki™ Tuhti juusto 350 g

ketsuppia, sinappia ja kurkkusalaattia

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.