Lenkkimakkara-minestrone

Lenkkimakkara-minestrone

4 annosta   n. 30 min 

Hieman erilainen minestronekeitto valmistuu helposti klassikoiden klassikosta eli tietenkin Sinisestä Lenkistä.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Kuori ja kuutioi makkara ja laita vesi kiehumaan. Kuutioi porkkanat ja palsternakka ja lisää ne kiehuvaan, kevyesti suolattuun veteen. Anna kiehua hiljalleen noin 5 minuuttia. Lisää joukkoon huuhdellut purjorenkaat, laakerinlehti ja lihaliemikuutio.

Keitä noin 10 minuuttia. Lisää keittoon makkarakuutiot ja pätkitty spagetti. Kuumenna kiehuvaksi. Tarkista keiton maku ja mausta tarvittaessa suolalla. Koristele persiljalla.
Tarjoa keiton kanssa parmesania ja tuoretta täysjyväleipää.

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Sininen Lenkki® Perinteinen 580 g

  • 1,2 l vettä
  • 400 g keitettyä spagettia (200 g raakana)
  • 2 porkkanaa
  • 1 pieni palsternakka
  • pala purjoa renkaina
  • 1 laakerinlehti
  • 1 lihaliemikuutio
  • (suolaa)
  • silputtua persiljaa
  • 2 rkl tomaattipyrettä
  • 100 g parmesania

Lisää tämän kaltaisia reseptejä

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.