Lihamestarin helpot maksapihvit

Lihamestarin helpot maksapihvit

3-4 annosta   n. 45 min 

Maksapihvit ihan uudella tavalla - sekoitat vain maksapasteijan ja jauhelihan mausteineen! Taikinaa on helpompi käsitellä kuin jauhettua maksaa, ja makukin on pehmeämpi. Älä unohda maksapihvien perinteistä lisuketta, puolukkaa. 

Valmistusohje

(n. 45 min)

Sekoita kaikki ainekset hyvin keskenään ja anna taikinan levätä jääkaapissa 30 minuuttia. Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin ja paista pihvit pannulla kohtuullisella lämmöllä noin 3-4 minuuttia per puoli.

Tarjoile maksapihvit esimerkiksi juuressoseen ja puolukkahillon kanssa.

Ainekset 

(3-4 annosta)

Lisää tämän kaltaisia reseptejä

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.