Lihamestarin helpot maksapihvit

Lihamestarin helpot maksapihvit

Maksapihvit ihan uudella tavalla - sekoitat vain maksapasteijan ja jauhelihan mausteineen! Taikinaa on helpompi käsitellä kuin jauhettua maksaa, ja makukin on pehmeämpi. Älä unohda maksapihvien perinteistä lisuketta, puolukkaa. 

Lihamestarin helpot maksapihvit

Arvostele resepti
2 arvostelua
3-4 annosta | Valmistusaika: n. 45 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Valmistusohje

Sekoita kaikki ainekset hyvin keskenään ja anna taikinan levätä jääkaapissa 30 minuuttia. Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin ja paista pihvit pannulla kohtuullisella lämmöllä noin 3-4 minuuttia per puoli.

Tarjoile maksapihvit esimerkiksi juuressoseen ja puolukkahillon kanssa.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.