Linssi-makkarapata Germanicus

Linssi-makkarapata Germanicus

4-6 annosta   n. 35 min  Laktoositon Gluteeniton

Wunderbar! Maakarit® Preussin Peter-raakamakkara saa kaverikseen punaiset linssit. Makoisaa, tuhtia ja täyttävää. JAWOHL!

Valmistusohje

(n. 35 min)

Lämmitä öljy isolla pannulla ja ruskista makkarat kauttaaltaan. Lisää valkosipuli ja paista hetken. Kaada kanaliemi pannulle ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää linssit ja anna kiehahtaa.

Pienennä lämpö kuplivaksi ja peitä pannu osittain kannella. Anna hautua, kunnes linssit ovat kypsiä (20-30 minuuttia linsseistä riippuen). Maista ja mausta tarvittaessa suolalla ja mustapippurilla.

Laita tilkka vettä, rucolan lehdet ja pecorino astiaan. Surauta tahnaksi sauvasekoittimella. Annostele makkarat ja linssit lautasille. Ripottele päälle rucola-parmesaanitahnaa.

Ainekset 

(4-6 annosta)

8 Maakarit® Preussin Peter raakamakkaraa
4 rkl oliiviöljyä
3 valkosipulinkynttä kuorittuna ja hienonnettuna
1 pullo olutta
5 dl kanalientä
2 dl punaisia linssejä
suolaa ja mustapippuria myllystä
kourallinen rucolaa
50 g parmesaani-juustoa raastettuna (pecorinokin käy)

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.