
Livornon Luigi ja paprika-munakoisosalaatti
Livornon Luigin juuret ulottuvat Italian Toscanaan, josta tämän makoisan makkaran makumaailmaa on ammennettu. Lisäkkeenä tarjoiltava paprika-munakoisosalaatti kruunaa makumatkan tuohon leppoisaan saapasmaahan.
Valmistusohje
(n. 30 min)Halkaise paprika ja poista siemenet.
Leikkaa munakoiso noin 1 cm paksuisiksi kiekoiksi.
Grillaa kasviksiin kaunis väri ja anna vetäytyä hetki.
Tee sillä välin kastike, sekoittamalla kaikki aineet yhteen.
Kuutioi hieman jäähtyneet kasvikset ja sekoita kuutiot kastikkeen kanssa.
Anna tekeytyä noin 10 minuuttia.
Ainekset
(4 annosta)1 pkt HK Maakarit® Raakamakkara Livornon Luigi 280 g
500 g punaista paprikaa (n. 2 kpl)
500 g munakoisoa (n. 1 iso munakoiso)
Kastike:
1 ruukku lehtipersiljaa hienonnettuna
1 dl oliiviöljyä
3 rkl sitruunamehua
2 tl suolaa
1 rkl sokeria
