Livornon Luigi ja paprika-munakoisosalaatti

Livornon Luigi ja paprika-munakoisosalaatti

Livornon Luigin juuret ulottuvat Italian Toscanaan, josta tämän makoisan makkaran makumaailmaa on ammennettu. Lisäkkeenä tarjoiltava paprika-munakoisosalaatti kruunaa makumatkan tuohon leppoisaan saapasmaahan.

Livornon Luigi ja paprika-munakoisosalaatti

Arvostele resepti
5 arvostelua
4 annosta | Valmistusaika: n. 30 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

280 g HK Maakarit Livornon Luigi
500 g punaista paprikaa (n. 2 kpl)
500 g munakoisoa (n. 1 iso munakoiso)

Kastike:
1 ruukku lehtipersiljaa hienonnettuna
1 dl oliiviöljyä
3 rkl sitruunamehua
2 tl suolaa
1 rkl sokeria

Valmistusohje

Halkaise paprika ja poista siemenet.
Leikkaa munakoiso noin 1 cm paksuisiksi kiekoiksi.
Grillaa kasviksiin kaunis väri ja anna vetäytyä hetki.
Tee sillä välin kastike, sekoittamalla kaikki aineet yhteen.
Kuutioi hieman jäähtyneet kasvikset ja sekoita kuutiot kastikkeen kanssa.
Anna tekeytyä noin 10 minuuttia.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.