Livornon Luigi-raakamakkaraa & chili-lehtikaali-tomaattipastaa

Livornon Luigi-raakamakkaraa & chili-lehtikaali-tomaattipastaa

4-6 annosta   n. 25 min  Laktoositon

Maakarit® Livornon Luigi-raakamakkarasta saat näppärästi loihdittua maukkaan pastan. Aivan järjettömän herkullinen ja helppo pasta, johon Luigi raakamakkaran hienostunut mausteisuus sopii kuin Pinokkiolle nenä päähän. Raakamakkaroita pystyy käyttämään monipuolisesti kokkailussa, kuten tässä ohjeessa, jossa makkaramassa pursotetaan kuorestaan ja paistetaan sen jälkeen. Kokeile ja ihastu.

Valmistusohje

(n. 25 min)

Pursota makkarat kuoristaan pieniksi palleroiksi. Lämmitä puolet öljystä pannulla keskilämmöllä ja ruskista makkarapallerot yhdessä rosmariinin ja basilikan kanssa, noin 7-8 minuuttia. Nosta sivuun.

Lisää pannulle loput öljystä. Paista chilejä ja valkosipulia öljyssä pari minuuttia. Lisää sitruunamehu ja tomaatit. Jatka paistamista pari minuuttia ja nosta pannu pois liedeltä.

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan al denteksi. Lisää lehtikaali keitinveteen pari minuuttia ennen kuin pasta pitäisi olla kypsää. Valuta ja säästä keitinvesi. Nosta pasta ja lehtikaali takaisin kattilaan.

Kaada noin 1 dl pastan keitinvettä tomaattien päälle ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää mukaan pasta ja lehtikaali. Sekoita hyvin. Laita mukaan makkarat ja sekoita. Viimeistele raastetulla sitruunankuorella ja parmesaanilla. Tarjoa välittömästi.

Ainekset 

(4-6 annosta)

2 pakettia Maakarit® Livornon Luigi raakamakkaraa
4 rkl oliiviöljyä
2 tl rosmariinia
1 rkl basilikaa (kuivattua)
4 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 punainen chili pilkottuna
1 sitruunan mehu & kuori raastettuna
200 g kirsikkatomaatteja
1 paketti / 400 g farfallea tai vastaavaa lyhyttä pastaa
200 g lehtikaalia
kourallinen raastettua parmesaania

Lisää tämän kaltaisia reseptejä

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.