Maakarit® makkaroita, srirachadippiä ja gremolataperunaa

Maakarit® makkaroita, srirachadippiä ja gremolataperunaa

Palkitut HK Maakarit® makkarat ovat kesän hittituoteperhe, josta löytyy purtavaa jokaiseen makuun. Nappaa tästä talteen helpot vinkit lisäkkeisiin, joilla hurmaat ruokavieraasi.

Maakarit® makkaroita, srirachadippiä ja gremolataperunaa

Arvostele resepti
Ei arvosteluja
Valmistusaika: n. 30 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

HK Maakarit® makkaraoita mieltymystesi mukaan, esim Preussin Peter ja Huberin Huilu

Gremolata-perunaa
500 g uutta perunaa
2 valkosipulinkynttä
1 sitruuna
1 ruukku lehtipersiljaa
1⁄2 dl oliiviöljyä
1 tl suolaa
1⁄2 tl mustapippuria myllystä

Srirachadippi
2 dl majoneesia
2-4 rkl Sriracha -kastiketta
2 rkl lime mehua
1 rkl seesamin siemeniä
pilkottua korianteria maun mukaan

Valmistusohje

Paista tai grillaa makkarat pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoa gremolataperunoiden ja srirachadipin kera.

Gremolataperunat:

Kypsennä puolitetut perunat uunissa 175 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä. Valmista sillä välin gremolata. Raasta sitruunan
kuori ja valkosipulinkynnet, hienonna lehtipersilja ja sekoita kulhossa oliiviöljyn kanssa. Purista joukkoon puolikkaan sitruunan mehu ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Kaada gremolata kuumien perunoiden päälle ja sekoita.

Srirachadippi:

Sekoita kulhossa majoneesi ja loput raaka-aineet. Anna maustua
jääkaapissa vähintään tunti.

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.