Maissipaneroitu possunleike, bearnaisea ja grillitomaattia

Maissipaneroitu possunleike, bearnaisea ja grillitomaattia

2 annosta   n. 30 min  Laktoositon Gluteeniton

Maissipaneroitu possunleike, bearnaisekastike ja grillitomaatti – mikä mahtava combo. Valmiiksi maissipaneroitu possunleike paistuu nopsaan pannulla ja bearnaise on valmiina pakkauksen mukana. Eli tomaatit vaan grillivastuksen alle uuniin ja herkuttelu voi pian alkaa.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Halkaise tomaatit kahteen osaan ja aseta ne uuninpellille leikkauspinta ylöspäin. Ripottele pinnalle hienonnettua rakuunaa, suolaa ja rouhittua mustapippuria. Ripottele pintaan lopuksi raastettu juusto ja paahda 225-asteisen uunin grillivastuksen alla noin 8-10 minuuttia, kunnes pinta on kauniisti paistunut.

Paista maissipaneroidut viljaporsaan leikkeet noin kaksi minuuttia per puoli rypsiöljyssä kauniin kullanruskeiksi ja kypsiksi.

Kuumenna pakkauksen mukana tullut bearnaisekastike noin 20 sekuntia mikroaaltouunissa. Sekoita.

Tarjoile rapsakat possuleikkeet grillitomaattien ja bearnaisekastikkeen kera.

Ainekset 

(2 annosta)

1 pkt HK Viljaporsaan rapeat maissipaneroitu leike & bearnaisekastike 300 g

2 isoa tomaattia
1 rkl rakuunaa hienonnettuna
2 rkl comte -juustoa raastettuna
suolaa
rouhittua mustapippuria

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä