Makkara-juurespyttipannu

Makkara-juurespyttipannu

4 annosta   n. 20 min  Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Aina ei ole aikaa haudutella, mutta onneksi tämä makkara-juurespyttipannu on helppo ja nopea valmistaa.

Valmistusohje

(n. 20 min)

Paista juureksia 10 minuuttia pannulla rypsiöljyssä. Kuori ja kuutioi makkarat. Lisää makkarakuutiot ja ruskista. Tee pyttipannuun kolo, lisää siihen kananmunat ja jatka paistamista keskilämmöllä, kunnes kananmunat ovat hyytyneet. Lisää suolaa ja pippuria makusi mukaan.

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Sininen Lenkki® Perinteinen 580 g

  • 1 ps (500 g) Apetit Kotimainen Juureskuutio -pakaste 
  • 2 kananmunaa
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.