Makkara-kaalilaatikko

Makkara-kaalilaatikko

4 annosta   n. 1 h 15 min  Gluteeniton

Makkara-kaalilaatikko on herkullinen versio perinteisestä kaalilaatikosta, joka valmistuu helposti vain muutamasta raaka-aineesta. 

Valmistusohje

(n. 1 h 15 min)

Kuullota kaalisuikaleita pannulla, kunnes ne pehmenevät hieman. Siirrä kaalit uunivuokaan ja ruskista makkarasuikaleet pannulla. Sekoita makkarasuikaleet ja Flora Ruoka Pekoni & Sipuli kaalin joukkoon ja paista uunissa 175 °C noin tunti.

Katso ohje myös perinteiseen, jauhelihasta valmistettuun kaalilaatikkoon

Ainekset 

(4 annosta)
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.