Makkara-kaalilaatikko

Makkara-kaalilaatikko

4 annosta   n. 1 h 15 min  Gluteeniton

Makkara-kaalilaatikko on herkullinen versio perinteisestä kaalilaatikosta, joka valmistuu helposti vain muutamasta raaka-aineesta. 

Valmistusohje

(n. 1 h 15 min)

Kuullota kaalisuikaleita pannulla, kunnes ne pehmenevät hieman. Siirrä kaalit uunivuokaan ja ruskista makkarasuikaleet pannulla. Sekoita makkarasuikaleet ja Flora Ruoka Pekoni & Sipuli kaalin joukkoon ja paista uunissa 175 °C noin tunti.

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Sininen Lenkki® Perinteinen 580 g

  • 1 kg kaalia suikaloituna
  • 1 prk (2,5 dl) Flora Ruoka Pekoni & Sipuli
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.