Makkara-kaalilaatikko

Makkara-kaalilaatikko

Makkara-kaalilaatikko on herkullinen versio perinteisestä kaalilaatikosta, joka valmistuu helposti vain muutamasta raaka-aineesta. 

Makkara-kaalilaatikko

Arvostele resepti
69 arvostelua
4 annosta | Valmistusaika: n. 1 h 15 min | Erityisruokavaliot: Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Valmistusohje

Kuullota kaalisuikaleita pannulla, kunnes ne pehmenevät hieman. Siirrä kaalit uunivuokaan ja ruskista makkarasuikaleet pannulla. Sekoita makkarasuikaleet ja Flora Ruoka Pekoni & Sipuli kaalin joukkoon ja paista uunissa 175 °C noin tunti.

Katso ohje myös perinteiseen, jauhelihasta valmistettuun kaalilaatikkoon

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.