Makkara-makaronilaatikko

Makkara-makaronilaatikko

4 annosta   n. 60 min 

Tässä helpossa makaronilaatikossa jauheliha korvataan Sinisellä Lenkillä. Maistuu varmasti koko perheelle!

Gluteeniton versio makkaramakaronilaatikosta valmistuu korvaamalla makaronit maissimakaroneilla (esim. Pasta d´oro). Maissin hieman makeampi maku sopii loistavasti makaronilaatikkoon. Kokeilemisen arvoinen vinkki vaikka ei muuten noudattaisikaan gluteenitonta ruokavaliota.

Laktoosittomassa versiossa korvataan maito vastaavalla määrällä laktoositonta maitoa tai lihalientä. Mikäli käytätä lihalientä, on munamaidon suolamäärää hyvä vähentää maun mukaan tai jättää suola kok...

Lue lisää

Valmistusohje

(n. 60 min)

Keitä makaronit lähes kypsiksi. Yhdistä makkarakuutiot ja makaronit uunivuokaan ja kaada päälle ruokakerma. Kypsennä uunissa 175 °C n. 45 minuuttia.

Katso ohje myös perinteiseen liha-makaronilaatikkoon

Ainekset 

(4 annosta)
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.