Makkara-makaronilaatikko

Makkara-makaronilaatikko

Tässä helpossa makaronilaatikossa jauheliha korvataan Sinisellä Lenkillä. Maistuu varmasti koko perheelle!

Gluteeniton versio makkaramakaronilaatikosta valmistuu korvaamalla makaronit maissimakaroneilla (esim. Pasta d´oro). Maissin hieman makeampi maku sopii loistavasti makaronilaatikkoon. Kokeilemisen arvoinen vinkki vaikka ei muuten noudattaisikaan gluteenitonta ruokavaliota.

Laktoosittomassa versiossa korvataan maito vastaavalla määrällä laktoositonta maitoa tai lihalientä. Mikäli käytätä lihalientä, on munamaidon suolamäärää hyvä vähentää maun mukaan tai jättää suola kokonaan pois.

Perinteisen makaronilaatikon lisäksi kannattaa kokeilla myös maailman helpointa PoPo®-makaronilaatikkoa sekä Sinisestä Lenkistä tehtyä  makkara-makaronilaatikkoa.

Kokeile myös maailman helpointa PoPo-makaronilaatikkoa sekä Sinisestä Lenkistä tehtyä  makkara-makaronilaatikkoa.

Makkara-makaronilaatikko

Arvostele resepti
53 arvostelua
4 annosta | Valmistusaika: n. 60 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Valmistusohje

Keitä makaronit lähes kypsiksi. Yhdistä makkarakuutiot ja makaronit uunivuokaan ja kaada päälle ruokakerma. Kypsennä uunissa 175 °C n. 45 minuuttia.

Katso ohje myös perinteiseen liha-makaronilaatikkoon

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.