Makkara-makaronilaatikko

Makkara-makaronilaatikko

4 annosta   n. 60 min 

Tässä helpossa makaronilaatikossa jauheliha korvataan Sinisellä Lenkillä. Maistuu varmasti koko perheelle!

Gluteeniton versio makkaramakaronilaatikosta valmistuu korvaamalla makaronit maissimakaroneilla (esim. Pasta d´oro). Maissin hieman makeampi maku sopii loistavasti makaronilaatikkoon. Kokeilemisen arvoinen vinkki vaikka ei muuten noudattaisikaan gluteenitonta ruokavaliota.

Laktoosittomassa versiossa korvataan maito vastaavalla määrällä laktoositonta maitoa tai lihalientä. Mikäli käytätä lihalientä, on munamaidon suolamäärää hyvä vähentää maun mukaan tai jättää suola kokonaan pois.

Valmistusohje

(n. 60 min)

Keitä makaronit lähes kypsiksi. Kuori ja kuutioi makkarat. Yhdistä makkarakuutiot ja makaronit uunivuokaan ja kaada päälle ruokakerma. Kypsennä uunissa 175 °C n. 45 minuuttia.

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Sininen Lenkki® Perinteinen 580 g

  • 500 g makaronia
  • 2 prk (à 2 dl) Crème Bonjour Paahdettu Sipuli -ruokakerma
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.