Grillattua makkaraa ja hunajasipulilla täytetyt paprikat

Grillattua makkaraa ja hunajasipulilla täytetyt paprikat

4 annosta   n. 30 min  Gluteeniton

Grillattujen makkaroiden kaveriksi sopii mainiosti täytetyt paprikat. Voit valmistaa paprikat kokonaisuudessaan grillissä tai vaihtoehtoisesti pannulla ja uunissa. 

Valmistusohje

(n. 30 min)

Puolita paprikat, poista siemenet ja sipaise paprikat öljyllä. Esikypsennä paprikoita grillissä tai uunissa, kunnes ne saavat vähän väriä.

Suikaloi sipulit ja hienonna valkosipuli. Paista sipuleita öljyssä pannulla, kunnes ne pehmenevät. Lisää tilkka hunajaa ja kuumenna hetki. Sekoita sipuleihin smetana ja kuutioitu suolakurkku. Mausta seos. Täytä paprikat hunajasipuleilla ja kuumenna grillissä yhtä aikaa makkaroiden kanssa.

 

Ainekset 

(4 annosta)
  • 1 pkt HK Kabanossi® Karski®
  • 2 kpl paprikaa
  • 2 kpl sipulia
  • 2 kpl valkosipulinkynttä
  • 1 rkl öljyä
  • 1 rkl hunajaa
  • 2 rkl smetanaa
  • 1 kpl suolakurkkua
  • 0.5 tl paprikajauhetta (tai chiliä)
  • 1 tl suolaa
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.