Makkaraa ja perunasalaattia

Makkaraa ja perunasalaattia

4 annosta   n. 30 min  Gluteeniton

Grillatun makkaran kylkeen sopii mainiosti itsetehty perunasalaatti. Helppoa ja maukasta!

Valmistusohje

(n. 30 min)

Valmista ensin perunasalaatti. Pilko kypsät ja jäähdytetyt perunat. Silppua kevätsipuli ja persilja. Sekoita joukkoon kermaviili, majoneesi tai niiden sekoitus. Mausta perunasalaatti ripauksella suolaa ja pippuria. Anna maustua hetken ja tarjoa rapeaksi grillatun Kabanossin kera.

Kokeile grillimakkaran lisukkeeksi myös raikasta pähkinäsalaattia tai hedelmäisiä grillikasviksia.

Ainekset 

(4 annosta)
  • 1 pkt HK Kabanossi® Savupekoni
  • 1 kg perunaa kypsänä
  • 1 nippu kevätsipulia
  • 200 g kermaviiliä (tai majoneesia)
  • 0.5 ruukkua persiljaa
  • 0.5 tl mustapippuria
  • 1 tl suolaa
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.