
Makkaraa Marokon tapaan
Perinteinen grillimakkara maistuu mainiosti myös etnisempien lisukkeiden kanssa. Couscous-salaatti ja trendikkäällä harissalla maustettu jogurttikastike vievät sinut makumatkalle Marokkoon!
Valmistusohje
(n. 45 min)Valmista ensin couscous-salaatti. Kypsennä couscous kasvisliemessä pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää öljy ja sekoita couscous haarukalla irtonaiseksi. Lisää sitruunamehu ja juustokumina. Sekoita jäähtyneeseen couscousiin silputut yrtit, hienonnettu sipuli ja kuutioitu kurkku.
Valmista harissakastike. Sekoita jogurtti, harissatahna ja hunaja.
Grillaa makkarat ja lämmitä tortillaletut.
Kokoa annokset lämmitettyjen tortillojen päälle.
Ainekset
(4 annosta)1 pkt HK Kabanossi® Habanero 360 g
- 4 tortillaa
Couscous-salaatti
- 2 dl couscousia
- 3 rkl öljyä
- 1 sitruunan mehu
- 1 tl juustokuminaa
- 1/2 rku minttua
- 1/2 rku korianteria
- 1 punasipuli
- 1/2 kurkkua
Harissakastike:
- 2 dl jogurttia
- 1–2 rkl harissatahnaa
- 1–2 tl hunajaa
