Makkaraa Marokon tapaan

Makkaraa Marokon tapaan

4 annosta   n. 45 min 

Perinteinen grillimakkara maistuu mainiosti myös etnisempien lisukkeiden kanssa. Couscous-salaatti ja trendikkäällä harissalla maustettu jogurttikastike vievät sinut makumatkalle Marokkoon!

Valmistusohje

(n. 45 min)

Valmista ensin couscous-salaatti. Kypsennä couscous kasvisliemessä pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää öljy ja sekoita couscous haarukalla irtonaiseksi. Lisää sitruunamehu ja juustokumina. Sekoita jäähtyneeseen couscousiin silputut yrtit, hienonnettu sipuli ja kuutioitu kurkku.

Valmista harissakastike. Sekoita jogurtti, harissatahna ja hunaja.

Grillaa makkarat ja lämmitä tortillaletut.

Kokoa annokset lämmitettyjen tortillojen päälle.

Ainekset 

(4 annosta)

Couscous-salaatti

  • 2 dl couscousia
  • 3 rkl öljyä
  • 1 kpl sitruunan mehu
  • 1 tl juustokuminaa
  • 0.5 ruukkua minttua
  • 0.5 ruukkua korianteria
  • 1 kpl punasipulia
  • 0.5 kpl kurkkua

Harissakastike:

  • 2 dl jogurttia
  • 2 rkl harissaa
  • 2 tl hunajaa
  • 4 kpl tortillaa
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.