Makkarakeitto

Makkarakeitto

5 annosta   n. 45 min  Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Perinteinen makkarakeitto saa ripauksen itämaista makua tähtianiksesta. Voit myös jättää tähtianiksen pois ja herkutella klassisella makkarakeitolla - HK Sininen toimii tässä aina.

Valmistusohje

(n. 45 min)

Kuori ja kuutioi porkkanat, perunat ja juuriselleri. Viipaloi ohuelti varsiselleri, silppua sipuli. Mittaa kattilaan vesi, lisää joukkoon edellä mainitut ainekset, sekä liemikuutiot, laakerinlehdet ja halutessasi tähtianikset. Anna keiton kiehua hiljalleen, kunnes juurekset tuntuvat melkein kypsiltä.Lisää joukkoon kuutioitu makkara, ketsuppi tai tomaattipyree, kuumenna.Lisää lopuksi makkarakeiton joukkoon silputtua yrttiä. Tarkista keiton maku. Lisää tarvittaessa hieman suolaa.

Ainekset 

(5 annosta)
  • 2 l vettä
  • 1 pkt HK Sininen Lenkki® Perinteinen
  • 2 kpl liemikuutiota liha tai kasvis
  • 3 kpl porkkanaa
  • 6 kpl perunaa
  • 150 g juuriselleriä
  • 2 kpl varsiselleriä
  • 1 kpl sipulia
  • 2 kpl laakerinlehteä
  • 2 kpl tähtianista
  • 1 dl ketsuppia
  • 1 ruukkua tilliä
  • 0.5 tl suolaa (tarvittaessa)
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.