Makkarakeitto

Makkarakeitto

4 annosta   n. 45 min  Laktoositon Gluteeniton

Perinteinen makkarakeitto on klassikkojen klassikko joka valmistuu poikkeuksetta HK Sininen Lenkki® -makkarasta. Tätä herkkua kun nostaa päivällispöytään, niin perhe kiittää.

Valmistusohje

(n. 45 min)

Kuori ja paloittele porkkanat, perunat, selleri ja palsternakka peukalonpään kokoisiksi paloiksi. Pese ja viipaloi purjo. Kiehauta lihaliemi ja lisää vihannekset kiehuvaan liemeen pippureiden ja laakerinlehtien kanssa.

Leikkaa makkara peukalonpään kokoisiksi paloiksi. Ruskista makkarapalat voissa.

Kun vihannekset alkavat olla kypsiä, lisää makkarat mukaan. Keitä vielä noin viisi minuuttia, kunnes vihannekset ovat kypsiä. Tarjoa makkarakeitto ruisleivän kera.

 

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Sininen Lenkki® Perinteinen 580 g

2 pientä porkkanaa
½ purjo
400 g perunoita
1 pieni palsternakka
½ pieni lanttu
1 l lihalientä
2 kpl laakerinlehtiä
10 kpl maustepippureita
1 rkl voita

 

Lisää tämän kaltaisia reseptejä

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.