Makkarapannu

Makkarapannu

4 annosta   n. 15 min  Gluteeniton

Edellisen päivän aterialta jääneet keitetyt perunat voi hyödyntää tässä herkullisessa reseptissä, jonka pääroolia näyttelee Sininen Lenkki®.

Valmistusohje

(n. 15 min)

Kuori ja kuutioi makkarat. Paista makkara- ja perunakuutioihin reilu väri pannulla. Kaada joukkoon ruokakerma ja kuumenna uudelleen.

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Sininen Lenkki® Perinteinen 580 g

  • 8 - 10 kpl kypsiä perunoita kuutioina
  • 1 prk (2 dl) Crème Bonjour Yrtit -ruokakerma 
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.