Makkarapihvi-sandwich

Makkarapihvi-sandwich

2 annosta   n. 30 min  Laktoositon

Hätäisempi voisi kutsua tätä makkarasänkkäriä porilaiseksi, mutta ehei. Tämä on paljon enemmän. Kaksi makkarapihviä, kananmuna, cheddar ja asiaan kuuluvat mausteet tekevät tästä sänkkäristä todellisen herkuttelijan evään, jota aloittelijan kannattaa vielä harkita.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Aloita valmistamalla valkosipuli majoneesi. Raasta valkosipuli raastimen pienimmällä terällä ja sekoita majoneesin joukkoon. Anna maustua.

Grillaa tai paista makkarapihvit noin 3 minuuttia molemmin puolin. Paista kananmunat pienessä määrässä rypsiöljyä. Grillaa tai paista leipäviipaleet molemmin puolin. Viipaloi punasipuli ohuiksi viipaleiksi. Voitele toinen leipäviipale valkosipulimajoneesilla. Kasaa päälle makkarapihvi, cheddaria, sipulirenkaat, paistettu kananmuna, toinen makkarapihvi ja sinappia. Voitele kansi valkosipulimajoneesilla ja laita päälle. Nauti maidon kera hyvässä seurassa.

Ainekset 

(2 annosta)

1 pkt HK Kabanossi® Burgermakkarapihvi 300 g

4 paahtoleipäviipaletta
2 kananmunaa
2 viipaletta cheddarjuustoa
1 pieni punasipuli viipaloituna
2 rkl amerikkalaista sinappia, esim. French´s
rypsiöljyä paistamiseen

Valkosipulimajoneesi:

1 dl majoneesia, esim. Hellmann´s real
2 pientä valkosipulin kynttä

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.