Makkaravartaat ja kirkas perunasalaatti

Makkaravartaat ja kirkas perunasalaatti

5 annosta   n. 20 min  Laktoositon Gluteeniton

Makkaravartaat ovat täydellistä naposteltavaa kesäisiin illanistujaisiin, korvikkeksi perinteiselle saunamakkaralle tai ihan vaan herkutteluun. Voit tuunata vartaita valitsemalla vartaaseen omia suosikkimakkaroitasi.

Valmistusohje

(n. 20 min)

Paloittele makkarat ja nakit ja ne varrastikkuihin. Jos käytät puisia varrastikkuja, kannattaa ne liottaa vedessä ennen tätä. Grillaavartaat kuumassa grillissä välillä käännellen.

Lohko kuoritut perunat reiluiksi suupaloiksi, lisää joukkoon kevätsipulisilppu, viinirypäleet ja silputtu basilika. Sekoita joukkoon oliiviöljy ja balsamiviinietikka. Mausta ripauksella suolaa.

Tarjoile grillatut vasrtaat perunasalaatin kera.

Ainekset 

(5 annosta)

1 pkt HK Maakarit® Krakovan Wojtek 260 g

1 pkt esim. HK Kabanossi® Grillibalkan
1 pkt esim. HK Maakarit Katalonian Carlos


Perunasalaatti

  • 6 isoa kypsää perunaa 
  • 50 g kevätsipulinvarsia silppuna 
  • 100 g minikurkkuja 
  • 1-2 dl tummia viinirypäleitä 
  • 1 ruukku basilikaa 
  • 1 rkl oliiviöljyä 
  • 1 tl balsamiviinietikkaa 
  • ripaus suolaa
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.