Maksamakkara-viikunapasteijat

Maksamakkara-viikunapasteijat

Viikuna ja maksamakkara sopivat yhteen hämmentävän hyvin! Täytä pasteijat tällä erikoisella yhdistelmällä ja tarjoa niitä illanistujaisissa tai vaikkapa pikkujouluissa.

Maksamakkara-viikunapasteijat

Arvostele resepti
7 arvostelua
10 annosta | Valmistusaika: n. 30 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Valmistusohje

Pursota jokaisen taikinalevyn keskelle n. 1 tl herkkumaksamakkaraa.
Viipaloi pestyt viikunat n. 1 cm paksuisiksi viipaleiksi ja paina yksi viipale jokaisen maksamakkaranokareen päälle.

Lisää vielä viikunahilloa viikunaviipaleiden päälle ja taita pasteijat kiinni.
Voitele kananmunankeltuaisella ja paista 225-asteisessa uunissa (tai 200-asteisessa kiertoilmauunissa) 10–15 minuuttia. Anna jäähtyä huoneenlämpöisiksi ennen nauttimista.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.