Maksamakkara-viikunapasteijat

Maksamakkara-viikunapasteijat

10 annosta   n. 30 min 

Viikuna ja maksamakkara sopivat yhteen hämmentävän hyvin! Täytä pasteijat tällä erikoisella yhdistelmällä ja tarjoa niitä illanistujaisissa tai vaikkapa pikkujouluissa.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Pursota jokaisen taikinalevyn keskelle n. 1 tl herkkumaksamakkaraa.
Viipaloi pestyt viikunat n. 1 cm paksuisiksi viipaleiksi ja paina yksi viipale jokaisen maksamakkaranokareen päälle.

Lisää vielä viikunahilloa viikunaviipaleiden päälle ja taita pasteijat kiinni.
Voitele kananmunankeltuaisella ja paista 225-asteisessa uunissa (tai 200-asteisessa kiertoilmauunissa) 10–15 minuuttia. Anna jäähtyä huoneenlämpöisiksi ennen nauttimista.

Ainekset 

(10 annosta)
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.