Maksamakkaradippi

Maksamakkaradippi

Majoneesista ja Herkkumaksamakkarasta valmistuu hieman erilainen, mutta herkullinen dippi esimerkiksi ranskalaisille perunoille!

Maksamakkaradippi

Arvostele resepti
2 arvostelua
4 annosta | Valmistusaika: n. 5 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Valmistusohje

Sekoita maksamakkara ja majoneesi keskenään ja käytä dippinä esimerkiksi ranskalaisille perunoille, sipseille, lihapullille tai rapeille vihanneksille.

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.