Maksamakkarahodarit

Maksamakkarahodarit

6 annosta   n. 10 min  Laktoositon Maidoton

Tiesitkö, että maksamakkara sopii myös hodarin höysteeksi? Idean erikoisuudesta huolimatta suosittelemme kokeilemaan!

Valmistusohje

(n. 10 min)

Laita nakit korkeahkoon kattilaan ja peitä kylmällä vedellä. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lämmitä samalla sämpylät pitämällä niitä siivilässä kattilasta nousevassa höyryssä. Kun vesi on kiehahtanut, siirrä kattila levyltä. Täytä sämpylät nakeilla, majoneesilla, sinapilla, ketsupilla ja herkkumaksamakkaralla. Kruunaa vielä rapealla sipulirouheella.

Ainekset 

(6 annosta)
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.