Maksamakkarahodarit

Maksamakkarahodarit

Tiesitkö, että maksamakkara sopii myös hodarin höysteeksi? Idean erikoisuudesta huolimatta suosittelemme kokeilemaan!

Maksamakkarahodarit

Arvostele resepti
7 arvostelua
6 annosta | Valmistusaika: n. 10 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Maidoton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Valmistusohje

Laita nakit korkeahkoon kattilaan ja peitä kylmällä vedellä. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lämmitä samalla sämpylät pitämällä niitä siivilässä kattilasta nousevassa höyryssä. Kun vesi on kiehahtanut, siirrä kattila levyltä. Täytä sämpylät nakeilla, majoneesilla, sinapilla, ketsupilla ja herkkumaksamakkaralla. Kruunaa vielä rapealla sipulirouheella.

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.