Maksamakkaraleipä

Maksamakkaraleipä

4 annosta   n. 3 min 

Maksamakkaraleivän teon voisi luulla olevan yksinkertainen homma, mutta jotta makunautinto olisi perfecto on otettava huomioon muutama tärkeä seikka. Ei nimittäin ole aivan sama laittaako maksamakkaran leivälle levitettynä vai viipaloituna. Tai kuuluuko leivälle laittaa voita, kurkkua, tomaattia tai muita täytteitä. Jokainen tapa on oikea, mutta yksi mainio tapa on viipaloida maksamakkara suoraan leivälle ja nauttia se ilman ylimääräisiä hörsylöitä.

Valmistusohje

(n. 3 min)

Avaa maksamakkarapakkaus ja viipaloi se noin puolen sentin paksuisiksi viipaleiksi. Kasaa jälkiuuni ruisleiville kunnon keot maksamakkaraviipaleita ja nauti kylmän maidon kera.

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Herkkumaksamakkara 150 g 150 g

4 viipaletta jälkiuuni ruisleipää

Lisäksi:

jääkylmää täysmaitoa

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä