Maksamakkarapikkuleivät

Maksamakkarapikkuleivät

8 annosta   n. 15 min 

Maksamakkarapikkuleivät sopivat loistavasti pikkujoulujen tai cocktail-kutsujen tarjottavaksi. Ne voi tarjoilla esimerkiksi glögin seurana.

Valmistusohje

(n. 15 min)

Leikkaa paahtoleipäsiivuista reunat irti. Leikkaa siivut neljään osaan pieniksi suupalan kokoisiksi neliöiksi. Sulata nokare voita ja voitele paahtoleipäneliöt kevyesti sulatetulla voilla. Paahda leivät uunin grillivastuksilla kullanruskeiksi molemmin puolin. Leikkaa maksamakkara noin sentin paksuisiksi siivuiksi leipien päälle. Koristele ja mausta maksamakkaratoastit nokareella aprikoosihilloa ja muutamalla korinttirusinalla.

Ainekset 

(8 annosta)
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.