Mansikka-pastasalaatti

Mansikka-pastasalaatti

4 annosta   n. 15 min 

Herkullinen mansikka-pasta salaatti valmistuu nopeasti ja sopii erinomaisesti grilliruoan lisukkeeksi. Salaatissa oleva pasta nautitaan jäähtyneenä, joten voit hyvin keittää pastan jo etukäteen, jolloin lisuke on vieläkin nopeampi valmistaa. Lisää makua ja näyttävyyttä salaattiin saa paahtamalla mantelilastut kullanruskeiksi pannulla.

Valmistusohje

(n. 15 min)

Keitä pasta suolatussa vedessä ja jäähdytä.
Leikkaa mansikat lohkoiksi tai viipaleiksi.
Murusta juusto.
Asettele tarjoiluvadille kerroksittain pastaa, mansikoita, juustoa ja pinaattia.
Viimeistele salaatti mantelilastuilla ja balsamicosiirapilla.

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Maakarit® Huberin huilu 330 g 330 g

  • 200 g pastaa esim. farfalle
  • 300 g mansikoita
  • 10 g fetaa tai salaattijuustoa
  • 30 g babypinaattia
  • 1 dl mantelilastuja
  • 3 rkl balsamicosiirappia
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.