Mansikka-pastasalaatti

Mansikka-pastasalaatti

Herkullinen mansikka-pasta salaatti valmistuu nopeasti ja sopii erinomaisesti grilliruoan lisukkeeksi. Salaatissa oleva pasta nautitaan jäähtyneenä, joten voit hyvin keittää pastan jo etukäteen, jolloin lisuke on vieläkin nopeampi valmistaa. Lisää makua ja näyttävyyttä salaattiin saa paahtamalla mantelilastut kullanruskeiksi pannulla.

Mansikka-pastasalaatti

Arvostele resepti
2 arvostelua
4 annosta | Valmistusaika: n. 15 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 200 g pastaa esim. farfalle
  • 300 g mansikoita
  • 10 g fetaa tai salaattijuustoa
  • 30 g babypinaattia
  • 1 dl mantelilastuja
  • 3 rkl balsamicosiirappia

Lisäksi

Valmistusohje

Keitä pasta suolatussa vedessä ja jäähdytä.
Leikkaa mansikat lohkoiksi tai viipaleiksi.
Murusta juusto.
Asettele tarjoiluvadille kerroksittain pastaa, mansikoita, juustoa ja pinaattia.
Viimeistele salaatti mantelilastuilla ja balsamicoriirapilla.
Tarjoile esimerksiksi HK Camping PoPo grillimakkarana seurrana

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.