Maukas possuwokki

Maukas possuwokki

3 annosta   n. 45 min  Laktoositon Gluteeniton

Maukas possuwokki on helppotekoinen ruoka, jonka voit valmistaa wokkipannulla liedellä, grillin äärellä tai vaikkapa muurikassa ulkona sään salliessa. Pilko wokin joukkoon raikkaita kasviksia ja nauti aidoista mauista!

Valmistusohje

(n. 45 min)

Ota lihasuikaleet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Kuumenna öljy wokkipannussa tai muurikassa. Laita liha kuumalle pannulle ja paista väri pintaan kauttaaltaan. Mausta ripauksella suolaa ja mustapippuria. Lisää joukkoon soijakastiketta ja hieman vettä. Anna lihan kypsyä hiljaisella lämmöllä noin puolituntia. Lisää tarvittaessa vettä. Ota liha sivuun ja pyyhi pannu talouspaperilla. Laita pannuun öljyä ja kuumenna. Lisää porkkanasuikaleet, lehtiselleriviipaleet, hienonnetut valkosipulin kynnet, purjoviipaleet ja kesäkurpitsasuikaleet. Kääntele hetki kovalla lämmöllä. Lisää loppuvaiheessa pinaatinlehdet ja paistettu liha. Kääntele, kunnes pinaatti kutistuu ja rouhi joukkoon vielä hieman mustapippuria. Tarjoa seuraksi riisiä tai nauti sellaisenaan.

Ainekset 

(3 annosta)

1 pkt HK Viljaporsaan lihasuikale maustamaton

  • 2 rkl öljyä 
  • suolaa
  • mustapippuria 
  • 1 rkl soijakastiketta 
  • 1 dl vettä 
  • 2 rkl öljyä 
  • 1-2 porkkanaa suikaleina 
  • 2 lehtisellerin vartta viipaleina 
  • 2 valkosipulin kynttä hienonnettuna 
  • pieni purjosipuli viipaleina 
  • 1/2-1 pieni kesäkurpitsa suikaleina 
  • 100 g babypinaattia 
  • mustapippuria myllystä
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.