Mausteinen makkarapaistos

Mausteinen makkarapaistos

4 annosta   n. 30 min  Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Mausteinen makkarapaistos sopii mahtavasti syksyyn, sillä se on mausteinen paistos, joka lämmittää ihanasti syksyn pimeydessäkin. Pata sopii sellaisenaan syötäväksi tai tarjoiltavaksi esimerkiksi tuoreen leivän kera.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Ruskista makkarat omassa rasvassaan padassa tai pannulla. Nosta makkarat sivuun ja lisää hiukan öljyä. Lisää pataan sipulit ja valkosipulit ja anna niiden kevyesti ruskistua. Sekoita joukkoon maustetahna, kanelitanko sekä porkkana- ja palsternakkakuutiot. Sekoittele vielä pari minuuttia. Kaada pataan tomaattimurska ja kanaliemi. Anna hautua hiljalleen 15 minuuttia. Sekoita joukkoon kypsät kikherneet ja nosta makkarat pinnalle. Anna kuumentua kansi päällä vielä 5 minuuttia, koristele mintulla ja sitruunankuorella ja nosta pata pöytään. Tarjoile padan seuraksi smetanaa ja runsaasti rapeakuorista vaaleaa leipää.

Ainekset 

(4 annosta)
  • 1 pkt HK Maakarit® Angelan Frankfurtteri
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 1 kpl sipulia ohuina suikaleina
  • 2 kpl valkosipulinkynttä ohuina lastuina
  • 1 rkl tagine-maustetahnaa
  • 1 kpl kanelitankoa
  • 2 kpl porkkanaa kuutioituna
  • 2 kpl palsternakkaa kuutioituna
  • 4 dl kanalientä
  • 400 g tomaattimurskaa
  • 400 g kikherneitä (kypsiä)
  • 0.5 dl tuoretta minttua hienonnettuna
  • 1 kpl sitruunan kuori raastettuna
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.