Mausteinen possu-currykeitto

Mausteinen possu-currykeitto

Keitot ovat syksyn pelastajia. Varsinkin mausteiset sopat kuten tämä HK Rypsiporsas® Red Thai Curry nopea fileesuikaleista tehty thaityylinen possukeitto.

Mausteinen possu-currykeitto

Arvostele resepti
Ei arvosteluja
2-4 annosta | Valmistusaika: n. 30 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

1 rs HK Rypsiporsas® Red Thai Curry nopea fileesuikale 335 g
1 tlk kookosmaitoa
3 dl vettä
2 tl thaimaalaista kalakastiketta
1 pss/450g pakaste wok-vihanneksia
½ pnt korianteria
½ dl sweet chili -kastiketta

 

Valmistusohje

Paista possusuikaleet kuumalla pannulla pienessä määrässä öljyä, kunnes suikaleet ovat saaneet kauniin värin.

Lisää sekaan maustepussien sisällöt, sweet chili, kookosmaito ja vesi.
Kiehauta ja lisää wok-vihannekset ja kalakastike.

Anna kiehua kevyesti noin 5 minuuttia kunnes vihannekset ovat kuumia.
Lisää hienonnettu korianteri ja viimeistele annos lautasella pakkauksen mukana tulleella rapealla sipulirouheella.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.