Mausteista inkivääripossua ja rapeat paahdetut perunat

Mausteista inkivääripossua ja rapeat paahdetut perunat

Makumatka Kiinaan järjestyy helposti myös arkisin kun kokeilet perinteisten arkiherkkujen sijaan tätä helppoa reseptiä. HK Rypsiporsas® Crispy Chinese nopeat fileesuikaleet helpottavat makumatkan tekoa.

Mausteista inkivääripossua ja rapeat paahdetut perunat

Arvostele resepti
2 arvostelua
2-4 annosta | Valmistusaika: n. 30 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

1 rs HK Rypsiporsas® Crispy Chinese nopea fileesuikale 335 g
400 g kiinteä lajikkeisia perunoita
½ dl seesamiöljyä
2 tl kuivattuja chilihiutaleita
½ pnt korianteria
1/3 pnt kevätsipulia
½ dl soijakastiketta

Valmistusohje

Pieni perunat annospaloiksi kuorineen tai laita kokonaisina jos käytät varhaisperunoita.
Sekoita perunoiden sekaan seesamiöljy, chilihiutaleet, sekä possupakkauksessa mukana tullut rapea maissi-graham panerointimuru.
Levitä maustetut perunat uuninpellille ja paahda noin 30 minuuttia 225 asteisessa uunissa kunnes kypsiä ja kauniin kullanruskeita.

Kuumenna paistin pannu kuumaksi ja paista possusuikaleet pienessä määrässä öljyä kauniin värisiksi. Pudota lämpöä ja lisää possusuikaleiden mukana tullut mausteannospussin sisältö, kevätsipuli sekä korianteri.
Tarjoa paahdettujen perunoiden kanssa.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.