Meetvurstikolmioleivät briejuustolla

Meetvurstikolmioleivät briejuustolla

4 annosta   n. 10 min 

Herkulliset, briejuustolla ja meetvurstilla täytetyt kolmioleivät sopivat mainiosti aamiaiselle, brunssille, iltapalaksi tai vaikkapa kevyeksi ateriaksi esimerkiksi salaatin kera tarjoiltuna.

Valmistusohje

(n. 10 min)

Kuumenna voita paistinpannulla ja paista paahtoleivät kullanruskeiksi toiselta puolelta. Leikkaa briejuustosta mahdollisimman ohuita siivuja. Se kannattaa tehdä, kun juusto on jääkaappikylmää. Jaa siivut jokaisen paahtoleivän päälle niiden ruskistetulle puolelle. Hienonna lehtipersilja ja ripottele se briejuuston päälle. Laita kolme siivua meetvurstia joka toisen paahtoleivän päälle ja paina kaksi leipää yhteen täytepuolet vastakkain.

Kuumenna voita pannulla ja paista leipiä siinä molemmin puolin. Paina leipiä paistinlastalla paistamisen aikana, niin sulava juusto saa puoliskot tarttumaan napakasti kiinni toisiinsa.

Leikkaa valmiit leivät kolmion muotoisiksi ja ripottele päälle lehtipersiljaa.

Ainekset 

(4 annosta)

12 viipaletta HK Ohuen ohut Suomalainen meetvursti 250 g

  • n. 50 g voita paistamiseen 
  • 8 palaa paahtoleipää 
  • n. 150 g briejuustoa 
  • pieni nippu lehtipersiljaa  
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.