Meetvurstileipä italialaisittain
Välimerellisen patongin täytteenä on herkullista Milanon salamia, mozzarellaa, rucolaa sekä tuoretta viikunaa
Valmistusohje
(n. 10 min)Halkaise leipä ja paahda leikkuupinnat pannulla rapeiksi, sivele leivän sisäpintoihin oliiviöljyä. Pese ja valuta rucola, mausta ripauksella suolaa sekä tirauksella sitruunanmehua ja oliiviöljyä. Viipaloi mozzarella ja viikuna. Kokoa leipä: kerros rucolaa alimmaiseksi, päälle mozzarellaa, salamia ja viikunan viipaleet. Lisää tujaus balsamicosiirappia päälle ja nauti.
Ainekset
(1-2 annosta)10 viipaletta HK Ohuen ohut Milanon salami 150 g
- täysjyväpatonkia tai ciabattaa
- oliiviöljyä
- kourallinen rucolaa
- suolaa ja mustapippuria
- sitruuna
- 1 pallo mozzarellaa
- 1 tuore viikuna
- balsamicosiirappia
