Meetvurstileipä italialaisittain

Meetvurstileipä italialaisittain

1-2 annosta   n. 10 min 

Välimerellisen patongin täytteenä on herkullista Milanon salamia, mozzarellaa, rucolaa sekä tuoretta viikunaa

Valmistusohje

(n. 10 min)

Halkaise leipä ja paahda leikkuupinnat pannulla rapeiksi, sivele leivän sisäpintoihin oliiviöljyä. Pese ja valuta rucola, mausta ripauksella suolaa sekä tirauksella sitruunanmehua ja oliiviöljyä. Viipaloi mozzarella ja viikuna. Kokoa leipä: kerros rucolaa alimmaiseksi, päälle mozzarellaa, salamia ja viikunan viipaleet. Lisää tujaus balsamicosiirappia päälle ja nauti.

Ainekset 

(1-2 annosta)
  • 1 kpl täysjyväpatonkia
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 dl rucolaa
  • 0.5 tl mustapippuria
  • 0.25 tl suolaa
  • 1 kpl sitruunaa
  • 1 pallo mozzarellajuustoa
  • 1 kpl viikunaa
  • 8 siivua HK Ohuen ohut Milanon salami
  • 1 rkl balsamicosiirappia
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.