Meksikolaista mausteista makkaraa, grillattua varhaispottua ja savuchili-limemajoneesia

Meksikolaista mausteista makkaraa, grillattua varhaispottua ja savuchili-limemajoneesia

4 annosta   n. 40 min  Laktoositon Gluteeniton

HK Maakarit® Meksikon Miguel saa tässä reseptissä seurakseen grillissä valmistuvat varhaispotut sekä tulisen kirpsakan savuchilillä ja limellä maustetun majoneesin. Olé!

Valmistusohje

(n. 40 min)

Sekoita kaikki majoneesin ainekset keskenään ja anna maustua kylmässä puolisen tuntia.

Pese perunat ja levitä tasaisesti grilliritilälle. Grillaa noin puolituntia välillä käännellen, kunnes ovat kypsiä. Laita perunat kulhoon ja mausta oliiviöljyllä, suolalla ja kevätsipulilla.

Grillaa makkaroita keskilämmöllä noin 10 minuuttia välillä käännellen ja tarjoa grillattujen varhaispottujen ja lime-savuchilimajoneesin kera

Ainekset 

(4 annosta)

2 pkt HK Kabanossi® Habanero

500 g uusia perunoita
½ pnt kevätsipulia
½ dl oliiviöljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria

Lime-savuchilimajoneesi:

3 dl majoneesia
1 limen raastettu kuori ja mehu
1 tl savuchiliä

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.