Merimiespihvi naudan sisäpaistista

Merimiespihvi naudan sisäpaistista

6-8 annosta   n. 3 h   Laktoositon

Merimiespihvi on mitä mainiointa sapuskaa niin syksyn pimeneviin iltoihin kuin talven pakkaspäivien lämmittäjäksi. Tämä naudan valikoidusta sisäpaistista valmistuva herkku on pataruokien ehdotonta aatelia.

Valmistusohje

(n. 3 h )

Kuori ja viipaloi perunat ja sipulit noin puolen sentin viipaleiksi. Jauhota merimiespihvit kauttaaltaan vehnäjauhoilla ja ruskista pannulla nokareessa voita. Siirrä sivuun. Lisää pannulle sipulit ja paista niihin kaunis väri.

Lisää pannulle olut, vesi ja suola. Kiehauta liemi. Lado perunat, lihat, sipulit, pippurit ja laakerinlehdet kerroksittain uunin kestävään pataan ja kaada liemi päälle.

Laita kansi päälle ja paista 160 asteisessa uunissa noin 2,5 tuntia, kunnes liha on mureaa. Nauti merimiespihvit mummonkurkkujen ja etikkapunajuurten kanssa.

Ainekset 

(6-8 annosta)

1 pkt HK Naudan Merimiespihvit n. 1kg
2 sipulia
1 kg kiinteitä perunoita
1/3 l olutta
n. ½ l vettä
1 dl vehnäjauhoja
2 rkl voita
15 kpl maustepippureita
5 laakerinlehteä
Suolaa maun mukaan

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.